Navigatie

Leveringsvoorwaarden van Ambizz: Wij streven ernaar alle bestellingen zo snel mogelijk te versturen. De levertijd is gemiddeld tussen de 1 en de 2 werkdagen. Bij de meeste horloges staat duidelijk vermeld wat de gemiddelde levertijd is. Echter zijn wij ook afhankelijke van de TNT post met betrekking tot het nakomen van deze 2 werkdagen. Indien de levertijd om welke reden dan ook overschreden word, zullen wij u hiervan in kennis stellen en u de mogelijkheid bieden om de overeenkomst kosteloos te ontbinden. Eventuele betalingen worden dan terugbetaald. Horloges welke niet op voorraad zijn hebben een levertijd van 3 tot 5 werkdagen, dit is echter een schatting en zou ook hoger uit kunnen vallen. De klant mag de bestelling altijd annulleren.

Betalingswijze / verzenden

Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u een bevestigingsmail met daarin de betalingsgegevens. Betaling kan via Ideal, overschrijving of Paypal.

Prijzen

Onze prijzen zijn inclusief BTW en tenzij uitdrukkelijk en schriftelijk anders is overeengekomen, exclusief kosten voor vervoer en overige kosten. Voordat de overeenkomst tot stand komt, zal de totaalprijs zichtbaar zijn. Deze prijzen zouden altijd door Ambizz mogen worden veranderd.

Garantie

Met garantie wordt bedoeld uitsluitend de door de fabrikant afgegeven fabrieksgarantie, wij zijn nimmer verantwoordelijk voor defecten die optreden na de aankoop en die buiten de fabrieksgarantie vallen. Op al onze horloges heeft u 1 of 2 jaar garantie, mits anders staat aangegeven. (niet voor de band, de knoppen of het glas) Enkel dus voor het uurwerk.

Retourneren

Wanneer u een horloge ter reparatie wilt aanbieden of terug wilt sturen, dient u eerst contact met ons op te nemen. U krijgt hier dan binnen 48 uur een reactie op.

Wij streven ernaar om horloges welke ter reparatie aan ons zijn aangeboden, binnen 14 werkdagen weer aan u terug te sturen. Eventuele terugbetalingen proberen wij binnen 7 dagen aan u terug te sturen.

Bestellingen

- Door een bestelling te plaatsen geeft u te kennen dat u met de algemene voorwaarden akkoord gaat.
- U bent verplicht bestelde artikelen af te nemen en te betalen.
- Alle goederen blijven eigendom van Ambizzl tot volledige betaling heeft plaatsgevonden.
- Alle gemelde of vermelde leveringstermijnen zijn slechts een indicatie en kunnen dan ook niet leiden tot enig recht of aansprakelijkheid.

Bedenktijd

U heeft op al uw aankopen een bedenktijd, wat betekend dat u het gekochte product binnen 7 dagen terug mag sturen aan ons. De 7 dagen gaan in vanaf het moment wanneer het product bij u bezorgd wordt. Wel gelden hier een aantal regels aan verbonden. U dient binnen de gestelde termijn een e-mail te sturen naar ons. Hierna stuurt u de bestelling, mits ongebruikt en onbeschadigd binnen 7 dagen retour. U bent zelf verplicht om voor de kosten van de retourzending zorg te dragen. Zodra wij de retourzending binnen hebben, betalen wij het bedrag onder aftrek van de verzend -en administratiekosten binnen 7 dagen na het ontbinden van de overeenkomst retour op het bij ons bekende rekeningnummer.

© 2010 - 2019 Ambizz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel